LUMINIZE

Latest News

Innocent_cover

Luminize predstavljaju „INNOCENT“ (Croatian)

petrinjskiradio.hr, 15th Feb 2019 (Croatian)

Luminize predstavljaju „INNOCENT“

Skupina Luminize predstavlja novu pjesmu snažne poruke. Produkciju pjesme „Innocent“ potpisuje Tom Martin, britanski producent koji je ostvario suradnju s Davidom Guettom i Martinom Garrixom.

Luminize nisu bez grijeha i to ih nije sram priznati – all-girl skupina predstavlja svoj novi singl, snažnu pop-rock himnu naslova „Innocent“! Pjesma je predstavljena diljem svijeta, putem digitalnih glazbenih platformi, a od danas plovi i radijskim valovima!

Naša poznata skupina Luminize, koju čine djevojke iz Crikvenice s nizozemskom adresom posljednjih nekoliko godina, snažno, hrabro i luminizirajuće nastavljaju predstavljati svoj autorski materijal. U njihovoj pop-rock himni „Innocent“ ništa nije ‘nevino’, a pjesma odiše snažnom porukom s kojom će se većina tiho složiti, dok će samo nekolicina biti hrabra priznati greške na glas.

Ovom pjesmom skupina preispituje moralnu percepciju ljudskog ponašanja: stvari nisu crno-bijele, nitko nije nevin te bismo trebali biti dovoljno snažni da osvjestimo i prihvatimo svoju tamnu stranu – a upravo su to Luminize hrabro učinile! Prepoznatljiv Marcelin vokal jasno poručuje kako nitko ne želi živjeti poput nevinog anđela, griješiti je ljudski i to nas čini živima. Kada je ovakva poruka još omotana u energičnu melodiju, rezultat je snažna pjesma „Innocent“!

Singl „Innocent“ produkcijski supotpisuje Tom Martin, britanski producent i tekstopisac koji trenutno živi u Nizozemskoj, gdje i Luminize žive i stvaraju glazbenu karijeru posljednjih pet godina. Tom Martin je prepoznatljivo ime u producentskim krugovima, a do sada je ostvario suradnju s imenima kao što su David Guetta, Tiësto i Martin Garrix.

Za skupinu Luminize posljednje dvije godine svakako su bile prekretnica u njihovoj dugogodišnjoj karijeri. Ostvarile su turneju sa svjetski poznatom nizozemskom skupinom Golden Earring, što je uključivalo i nastup u popularnoj amsterdamskoj areni Ziggo Dome. Također, sudjelovale su u nizozemskoj inačici showa „The Voice of Holland“, gdje su pokazale svoju glazbenu raznovrsnost i tako se predstavile široj nizozemskoj publici. Time su ujedno postale i prvi ženski bend u povijesti The Voicea, koji je sudjelovao u ovom popularnom showu!

Novi singl „Innocent“ nasljeđuje ranije predstavljenu baladu „Follow You“, kojom su pokazale svoju emotivnu stranu. Njihova predanost radu i upornost te glazbena raznovrsnost njihov su zaštitni znak, a sa snažnom porukom koju nosi nova pjesma nastavljaju hrabro koračati svojim specifičnim glazbenim putem, luminizirajući publiku diljem svijeta!

 

The full article at: https://petrinjskiradio.hr/blog/luminize-predstavljaju-innocent/