LUMINIZE

Latest News

luminize-Innocent

Luminize nakon sudjelovanja u nizozemskom The Voiceu predstavile novu pjesmu! (Croatian)

www.music-box.hr, 15th Feb 2019 (Croatian)

Luminize nakon sudjelovanja u nizozemskom The Voiceu predstavile novu pjesmu!

 Produkciju pjesme potpisuje priznati britanski producent Tom Martin, koji je ostvario suradnju s Davidom Guettom i Martinom Garrixom.

Naša poznata skupina Luminize, koju čine djevojke iz Crikvenice s nizozemskom adresom posljednjih nekoliko godina, snažno, hrabro i luminizirajuće nastavljaju predstavljati svoj autorski materijal. U njihovoj pop-rock himni „Innocent“ ništa nije ‘nevino’, a pjesma odiše snažnom porukom s kojom će se većina tiho složiti, dok će samo nekolicina biti hrabra priznati greške na glas.

Ovom pjesmom skupina preispituje moralnu percepciju ljudskog ponašanja: stvari nisu crno-bijele, nitko nije nevin te bismo trebali biti dovoljno snažni da osvjestimo i prihvatimo svoju tamnu stranu – a upravo su to Luminize hrabro učinile! Prepoznatljiv Marcelin vokal jasno poručuje kako nitko ne želi živjeti poput nevinog anđela, griješiti je ljudski i to nas čini živima. Kada je ovakva poruka još omotana u energičnu melodiju, rezultat je snažna pjesma „Innocent“!

Singl „Innocent“ produkcijski supotpisuje Tom Martin, britanski producent i tekstopisac koji trenutno živi u Nizozemskoj, gdje i Luminize žive i stvaraju glazbenu karijeru posljednjih pet godina. Tom Martin je prepoznatljivo ime u producentskim krugovima, a do sada je ostvario suradnju s imenima kao što su David GuettaTiësto i Martin Garrix.

Za skupinu Luminize posljednje dvije godine svakako su bile prekretnica u njihovoj dugogodišnjoj karijeri. Ostvarile su turneju sa svjetski poznatom nizozemskom skupinom Golden Earring, što je uključivalo i nastup u popularnoj amsterdamskoj areni Ziggo Dome. Također, sudjelovale su u nizozemskoj inačici showa „The Voice of Holland“, gdje su pokazale svoju glazbenu raznovrsnost i tako se predstavile široj nizozemskoj publici. Time su ujedno postale i prvi ženski bend u povijesti The Voicea, koji je sudjelovao u ovom popularnom showu!

Novi singl „Innocent“ nasljeđuje ranije predstavljenu baladu „Follow You“, kojom su pokazale svoju emotivnu stranu. Njihova predanost radu i upornost te glazbena raznovrsnost njihov su zaštitni znak, a sa snažnom porukom koju nosi nova pjesma nastavljaju hrabro koračati svojim specifičnim glazbenim putem, luminizirajući publiku diljem svijeta!

Foto: Steve Mitch

 

Full article at: http://music-box.hr/2019/02/15/luminize-nakon-sudjelovanja-u-nizozemskom-the-voiceu-predstavile-novu-pjesmu/