LUMINIZE

Latest News

news

The guys have moves, the girls have balls (Dutch)

www.telegraaf.nl, 4th January 2019 (Dutch)

’Mannen hebben de moves, meiden de ballen’

„Bij de kracht die de meiden van Luminize uitstraalden, leken de Limburgse boys wel poesjes.”

AMSTERDAM – Een van de leuke dingen van dit seizoen van The Voice Of Holland is dat er een paar groepen meedoen aan de strijd. Het brengt wat extra leven in de show, ziet onze verslaggever. „Zingen alsof iemand je fiets steelt: het helpt.”

wee daarvan werden aan elkaar gekoppeld in een battle in deze aflevering: de feestband Hard2Get en de meidenband Luminize. Het werd een battle of the sexes die Bruno Mars’ ’Runaway Baby’ naar nieuwe hoogten moesten zingen

De meiden geloven er niet in. Hoe moeten ze nou zingen als een man? En met een choreografie voelen de dames zich ook niet op hun gemak. Maar Waylon geeft de leadzangeres het advies om te zingen alsof iemand haar fiets steelt. Dat helpt. En het wordt vuurwerk in de ring; een eenvoudig gewonnen battle.

Bij de kracht die de meiden uitstraalden, leken de Limburgse boys wel poesjes, of zoals de meiden zelf constateerden: „Zij hebben de moves. Wij hebben de ballen.” Toch zijn de mannen nog niet uitgespeeld. Het was absoluut leuk om naar te kijken. Ze verdienden een plekje op de reservebank.

Read the full article at: https://www.telegraaf.nl/entertainment/2987827/mannen-hebben-de-moves-meiden-de-ballen