LUMINIZE

Latest News

20191123_Luminize_Paard_DenHaag_JessieKamp_51

CLUB TOUR: Paard Den Haag- Show review (Dutch)

ontopofmusic.com, 24th November 2019 (Dutch)

Luminize Live in Paard Den Haag

Luminize scoorde al een hoop nieuwe fans door o.a. hun deelname aan de ‘The Voice of Holland’ (precies een jaar geleden), het Haagse Bevrijdingsfestival, en hun voorprogramma van de Golden Earring in de ZiggoDome van 2 jaar geleden.

Inmiddels mogen ze ook de Duitse zangeres Nena tot een van hun fans rekenen! Nena vroeg de Haags/Kroatische rockband twee maal om een show voor haar te openen. Geen wonder dus, dat de Kleine Zaal van Het Paard in Den Haag eigenlijk te klein was voor dit spektakelstuk van deze opzienbarende meidenrockband.

Met hun toewijding en vastberadenheid is Luminize de belichaming van het credo: ‘the future is feminine’. Met een hard-working attitude vertrokken ze uit Kroatië naar Nederland, vastbesloten hun dynamische en krachtige songs naar het grote publiek te brengen. En dat heeft goed uitgepakt;

De ontembare drive van Luminize hoor je zeker terug in hun pittige rocksongs zoals ‘All or Nothing’. Samen met Holger Schwedt van Bløf, Di-rect, Anouk en ‘Go Back To The Zoo’ tilden ze hun sound naar een nog hoger niveau! Keep on rockin’ girls!

Fotografie en tekst: Jerrold Mallee

 

Article link:http://ontopofmusic.com/2019/11/luminize-2/?fbclid=IwAR1PPRFxAw4JaHMvrYfVeuQSwQ3qk4DRqfD0RMhy24HWW3BP4uF1ix_jG2w