LUMINIZE

Latest News

3.Luminize-Patrick-Strouken2-700x447

Bevrijdingsfestival Roermond succes ondanks regenbuien (Dutch)

www.maxazine.nl, 6th May 2019 (Dutch)

Bevrijdingsfestival Roermond succes ondanks regenbuien

Luminize is een rockende girlband opgericht in Kroatië en bestaat momenteel uit Irena, Renée en de zusjes Marcela en Matilda. Vijf jaar geleden besloten ze fulltime muziek te komen maken in Nederland. De vier jonge vrouwen zijn geboren en getogen in Kroatië. Vanaf jonge leeftijd hebben zij zich met hun talent en doorzettingsvermogen ontwikkeld tot de rasmuzikanten die ze nu zijn.

‘Kill It With Love’ is een nummer over het breken van vooroordelen waarmee we te maken hebben als vrouwelijke rockband, zoals: “Je kan dit niet”, “Dat is geen carrière voor een toekomstige moeder”, “Je stopt ermee als er een man in je leven komt” en “Jullie zijn te verschillend en te normaal om te slagen”. Al deze uitspraken hebben ons niet kunnen neerhalen, dus alles wat we moesten doen was ‘Kill It With Love’.”

‘Get It Back’ is een nummer over het echte leven. Je kunt in één moment in een donkere put belanden, met geen uitweg in zicht. Dit nummer benadrukt dat het belangrijk is om de hoop niet op te geven. Zelfs als er niet direct een opening voor handen ligt om eruit te komen, creëer je eigen uitweg om verder te gaan. Met hun dynamische optredens weet Luminize iedereen voor zich te winnen. Als vier-eenheid straalt de band een energie uit waar het publiek niet om heen kan. Ze stonden ze al een keer op het bevrijdingsfestival in Den Haag en dit jaar rockten de rockchicks in Roermond.

 

The full article at: https://www.maxazine.nl/2019/05/06/bevrijdingsfestival-roermond-succes-ondanks-regenbuien/